• Lu-Vi: 7.30 – 17.30
 • Despre noi

  - ENERGO-INSTALATII SRL -
  20 ani in slujba dumneavoastra

  CINE SUNTEM?

  ENERGO-INSTALATII reprezinta un partener important pe piata  lucrarilor de constructii din Bacau, inca din anul 2000, fiind una dintre cele mai competitive la nivel local prin prisma raportului calitate-pret excelent. Experienta vasta acumulata pe parcursul desfasurarii activitatii este completata de flexibilitate si interesul pentru dezvoltarea permanenta. Adaptarea la cerintele pietei s-a facut din mers, cu responsabilitate si respect fata de profilul partenerilor nostri si fata de valorile companiei.

  Societatea noastra s-a remarcat intotodeauna prin profesionalism, seriozitate si  prin aplicarea  celor mai eficiente solutii in constructii si instalatii. Prin mentinerea unor standarde ridicate de calitate,  rapiditatea executiei lucrarilor si respectarea obiectivelor propuse  s-a reusit impunerea pe piata. Tarifele competitive practicate si respectarea angajamentelor asumate au contribuit la dezvoltarea unor relatii durabile cu partenerii nostri.

  PASIUNEA PENTRU CEEA CE FACEM

  Pasiunea se afla la baza a tot ceea ce intreprindem. Stim care sunt cerintele pietei si incercam prin tot ceea ce facem sa  raspundem cat mai bine fiecarei provocari in parte. Stim ca reusita unei companii depinde de OAMENI si de tot ceea ce inseamna ei pentru noi. De aceea, ne mandrim cu cei care ne sunt angajati, <cu ECHIPA>, cu pasiunea de care dau dovada in realizarea obiectivelor noastre si ale dumneavoastra.

  RESPECTUL FATA DE BENEFICIARII NOSTRI

  Prin serviciile oferite, incercam sa obtinem respectul dumneavoastra.  Va punem la dispozitie nu numai experienta vasta acumulata pe parcursul desfasurarii activitatii noastre ci si responsabilitatea fata de fiecare lucrare in parte, oferindu-va servicii personalizate de calitate.

  Partenerii nostri

  Cheap recipes Nutritional informations Postcodes in Columbia Postal codes Tasmania Health in United States time and date time right now world wide Postcode US telefon contact Banca Transilvania Vremea Oradea Horoscop Azi Rac | Vremea Timis Cod Postal Timis Digi Timis Contact Telefon bebelusi